קציצות תרד וגבינה

החומרים(5 מנות):
½ ק"ג של עלי תרד טריים שטופים, מיובשים וקצוצים עבה
גבינה לבנה 5%
כף קמח
3 ביצים
רבע כוס פירורי לחם
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן קולה לטיגון
להגשה-גביע יוגורט
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים לתערובת אחידה. מחממים מחבת טפלון עם מעט(מריחה) של שמן קנולה, שהשמן חם, יוצקים את הקציצות שיצרנו מהתערובת. מגישים חם או קר לצידו של יוגורט.
ערכים תזונתיים למנה: 250 קלוריות, 180 מ"ג סידן.